Cykel-hjelme Giro

Cykel-hjelme.dk

Cykelhjelme er en tillidssag

Cykelhjelme fra Giro

Cykelhjelme fra Giro har det med at blive revet væk med det samme når folk får lov til at se dem på en rigtig udstilling. Giro hjelme er i Danmark blandt de professionelle hjelme som mange bare drømmer om, men aldrig får råd til. Heldigvis passer det ikke helt, for du kan sagtens købe billige Giro cykelhjelme. Selvfølgelig stadig til samme kvalitet og samme eksklusive kvalitets design.

 

Om du skal bruge skaterhjelme, landevejshjelme, triathlonhjelme eller enkelstartshjelme, betyder ikke noget. Giro har dem alle. Kvalitet og design kendetegner dem alle. Selvfølgelig kommer der mange nye cykelhjelme til i løbet af året, men mange af de kendte og sikre modeller bliver i sortimentet. Der er simpelthen ikke noget at forbedre.

 

Giro cykelhjelme bruges rigtig meget i udlandet, hvor de har været markedsført noget mere markant end i Danmark. Vi har en lang historie med vores egne mærker, og det er meget svært at ændre folks opfattelse. Vi vil gerne have noget flot og vel designet, men at tage skridtet med en ny cykelhjelm er noget andet. Giro cykelhjelme, er ingen undtagelse. Kun inden for sporten er man kommet på bedre tanker.

 

Det er sjældent at du ser en sportsmand inden for motorsport uden Giro tøj, sko, jakker eller styrthjelm. Giro har fullface hjelme til motorsporten og ekstrem cykelsport. Det som fullfacehjelmen bruges til i cykelsporten er Freeride og Downhill. Ikke at vi har særlig mange baner med Downhill i Danmark, men det er en sport, hvor man skal være beredt, som spejderne siger. Jeg mener at der er ca 3-4 baner med Downhill idag. Downhill siger måske sig selv. Men for dem der ikke lige kender sporten, er det bakker og høje fald på cykel. Hvis man ikke bruger en godkendt sikker Downhill cykelhjelm, flækker man hage og meget andet når, eller hvis, man styrter. Derfor er Fullface cykelhjelmen nødvendig.

 

Triathlon cykelhjelme fra Giro er der ikke noget af. Giro Triathlon kommer nok aldrig i sortimentet så du skal finde triathlonhjelmen fra andre producenter end Giro.

 

Giro cykelhjelme til MTB er kommet for at blive. Nogle få MTB hjelme er begyndt at sælge mærkbart mere en for bare nogle få år siden. Specielt MTB hjelme uden fullface sælger efterhånden rigtig godt. Giro er en sikker cykelhjelm. Jeg gentager vist mig selv, men det er virkelig noget de er gode til. Inspireret af motorsporten, så går de bare aldrig på kompromis.

 

Det er også Giro som fører MTB hjelme med MIPS.

Cykelhjelme er en smagssag, men mange foretrækker alligevel hjelme som er nemme at lukke, at have på samt de der har meget luftindtag. For at få alt det skal du tænke stort. Med det mener jeg at du skal måske købe en cykelhjelm som har MIPS-teknologi, Det gør den mere sikker, lettere og sidst men ikke mindst er den gennemtænkt ned til mindste detalje.

 

Cykelhjelmen der lige nu sælges flest af er den der ligner Nutcase, nemlig den nye Melon cykelhjelm. Melon sidder bedre, er meget lettere og der er flottere billeder på. Men de ligner meget godt den hjelm du kender i forvejen. Melon cykelhjelme fås både til børn og voksne.

 

Kom endelig forbi a24.dk og kig på de forskellige modeller. Der er kommet mange nye modeller på det sidste, og det er absolut et besøg værd.

Cykelhjelme er efterhånden noget vi alle sammen bruger. Det er ikke flovt, ligesom vi måske havde for vane at tænke før i tiden.

 

Derfor er cykelhjelme i dag flotte og super godt designet. Sikkerheden er i top, og der må ikke sælges cykelhjelme, hvis de ikke er mærket med Danmarks sikkerhedsgodkendelse.

 

I USA er de ret strenge med sikkerheden, og der har de deres egne ekstra sikkerheds procedurer. Giro og Nutcase er Amerikanske og derfor i den absolutte top, når det gælder sikkerhed.

 

Abus er også godkendt med deres cykelhjelme i USA, så når du køber cykelhjelme, er det meget vigtigt at sikre dig at du og dine børn er ordentligt sikret, hvis uheldet er ude.

 

Giro bruges til motorcykler, cross og downhill som er extremsport, eller meget hård sport. Derfor er Giro altid super sikre.