Derfor skal du bruge cykel-hjelme

Cykel-hjelme.dk

Cykelhjelme er en tillidssag

Cykelhjelme til alle

Cykelhjelme er en smagssag, men mange foretrækker alligevel hjelme som er nemme at lukke, at have på samt de der har meget luftindtag. For at få alt det skal du tænke stort. Med det mener jeg at du skal måske købe en cykelhjelm som har MIPS-teknologi, Det gør den mere sikker, lettere og sidst men ikke mindst er den gennemtænkt ned til mindste detalje.

 

Cykelhjelmen der lige nu sælges flest af er den der ligner Nutcase, nemlig den nye Melon cykelhjelm. Melon sidder bedre, er meget lettere og der er flottere billeder på. Men de ligner meget godt den hjelm du kender i forvejen. Melon cykelhjelme fås både til børn og voksne.

 

Kom endelig forbi a24.dk og kig på de forskellige modeller. Der er kommet mange nye modeller på det sidste, og det er absolut et besøg værd.

Cykelhjelme er efterhånden noget vi alle sammen bruger. Det er ikke flovt, ligesom vi måske havde for vane at tænke før i tiden.

 

Derfor er cykelhjelme i dag flotte og super godt designet. Sikkerheden er i top, og der må ikke sælges cykelhjelme, hvis de ikke er mærket med Danmarks sikkerhedsgodkendelse.

 

I USA er de ret strenge med sikkerheden, og der har de deres egne ekstra sikkerheds procedurer.Giro og Nutcase er Amerikanske og derfor i den absolutte top, når det gælder sikkerhed.

 

Abus er også godkendt med deres cykelhjelme i USA, så når du køber cykelhjelme, er det meget vigtigt at sikre dig at du og dine børn er ordentligt sikret, hvis uheldet er ude.

 

GIRO bruges til motorcykler, cross og downhill som er extremsport, eller meget hård sport. Derfor er Giro altid super sikre.