favoritsider

Cykel-hjelme.dk

Cykelhjelme er en tillidssag

Cykelsider:

Barne-stol.dk

 

Boerne-cykler.dk

 

Linkbibliotek:

 

Borbye.dk

 

Andre sider:

 

Kidsonline

Cykelhjelme er en smagssag, men mange foretrækker alligevel hjelme som er nemme at lukke, at have på samt de der har meget luftindtag. For at få alt det skal du tænke stort. Med det mener jeg at du skal måske købe en cykelhjelm som har MIPS-teknologi, Det gør den mere sikker, lettere og sidst men ikke mindst er den gennemtænkt ned til mindste detalje.

 

Cykelhjelmen der lige nu sælges flest af er den der ligner Nutcase, nemlig den nye Melon cykelhjelm. Melon sidder bedre, er meget lettere og der er flottere billeder på. Men de ligner meget godt den hjelm du kender i forvejen. Melon cykelhjelme fås både til børn og voksne.

 

Kom endelig forbi a24.dk og kig på de forskellige modeller. Der er kommet mange nye modeller på det sidste, og det er absolut et besøg værd.

Det kan nogle gange være svært at vide hvilke sider der er de bedste. Derfor har vi samlet nogle af dem vi selv bruger og gerne vil anbefale til andre. Det er måske ikke så mange forskellige sider, men hellere de gode end et stort antal. Der er jo sikkert ingen der kigger på alle siderne alligevel på en gang.

 

Cykelrelaterede sider er altid spændende, og nyheder er noget for alle. Cykler kommer ofte i nye versioner hvert år.

 

Er du interesseret i andre spændende sider, vil der løbende komme nye og sjove sider til. Hvis du mener at en side mangler, kan det godt være der kan blive plads til den et sted, men du kan jo kontakte os på a24.dk hvis du har noget spændende.

 

En hjemmeside er nogle gange ikke så vigtig for andre, men det er på nogle af de sider du finder de rørende historier, og alt guldet som personer har brugt lang tid på at finde. Firma hjemmesider er også interessante, men de er mere skrevet for at få folk til at lægge en sum penge. Her er det sjældent at der er lagt sjæl i at kunden skal synes at det er en god oplevelse.

 

Når jeg skal bruge en webshop er det vigtigt at jeg føler mig godt tilpas. Jeg handler ikke på sider hvor indholdet er oversat af en robot til 10 sprog. Kundeservice ligger i Kina, webshoppen i Holland og fragten bevæger sig op til flere hundrede kroner.

 

Jeg stoler ikke på de sider, og det irriterer mig at forskellige firmaer lader dem komme til fadet med pris sammenligninger. Pricerunner er efterhånden over fyldt med firmaer som ligger i udlandet. Tyskland har en mindre moms til kunderne. Billige biler og varer, men enormt dyre huse. De lever af vandgrød hele vinteren for nedrullede gardiner.